Βαθιά θλίψη επικρατεί στην εκπαιδευτική κοινότητα του Ηρακλείου, καθώς και μεταξύ των συναδέλφων της στο Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) Ηρακλείου, μετά την ξαφνική απώλεια της νηπιαγωγού Μαρίνας Αναγνώστου, η οποία έφυγε απρόσμενα από τη ζωή σε ηλικία 43 χρονών.
Η αγαπημένη νηπιαγωγός έφυγε από την ζωή λόγω καρδιακής ανακοπής.
Η νεαρή εκπαιδευτικός δεν είχε εμφανίσει κανένα σημάδι ή ένδειξη προβλήματος υγείας.
Η τελευταία αποχαιρετιστήρια τελετή για τη Μαρίνα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου, στο Νεοχώρι Άρτας, τον τόπο όπου γεννήθηκε.
Συλλυπητήριο Ψήφισμα από το Σύλλογο «Δ. Θεοτοκόπουλος»
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Δ. Θεοτοκόπουλος» συνήλθε, σε έκτακτη συνεδρίαση, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2025, μετά την είδηση του θανάτου της εκλεκτής συναδέλφισσας, Μαρίνας Αναγνώστου, η οποία εργαζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στο ΚΕΔΑΣΥ Ηρακλείου.
Η εκπαιδευτική κοινότητα του νομού Ηρακλείου είναι βαθιά συντετριμμένη και συγκλονισμένη από το θάνατο της αγαπημένης μας συναδέλφισσας.
Η Μαρίνα Αναγνώστου ήταν ιδιαίτερα δραστήρια, πάντοτε χαμογελαστή και αγαπητή σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας . Μία ευγενική ψυχή.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο της, στην οικογένεια της εκλιπούσης και στους λοιπούς συγγενείς.
Μαρίνα, καλό σου ταξίδι!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.»
Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

































