Connect with us

Life

Ανακαινίζουν παιδικά δωμάτια και σκορπίζουν χαμόγελα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι ΑΤΑΧΤΟΙ ξαναχτυπούν και κάνουν θαύματα!


Τρίτο παιδικό δωμάτιο ολοκληρώθηκε!!!! Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και υπερήφανοι ως ομάδα, που καταφέραμε να αλλάξουμε την ζωή μίας πολύτεκνης οικογένειας προς το καλύτερο!!!

Είμαστε διπλά χαρούμενοι που τα τρία ανήλικα παιδιά που μένουν στο σπίτι έχουν πλέον ένα δωμάτιο ιδανικό για να κάνουν όνειρα και να γίνει το νέο αυτό δωμάτιο τους, κυψέλη γνώσης και δημιουργίας ! Χρειάστηκαν κάτι παραπάνω από 5 μήνες ώστε να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο Project καθώς χρειάστηκε η συμμετοχή πολλών μαστόρων, διαφορετικών ειδικοτήτων για να παρέμβουν λειτουργικά και να δώσουν την σημερινή μορφή στο δωμάτιο.

Ήταν μάλιστα πρώτη φορά που χρειάστηκε να παρέμβουμε και να κάνουμε επιπλέον βελτιώσεις μέσα στο σπίτι και να δημιουργήσουμε ξεχωριστό χώρο μέσα στο σπίτι για τους γονείς, καθώς το ένα παιδί κοιμόταν στο σαλόνι, το άλλο παιδί σε μικρό αποθηκάκι και το τρίτο μαζί με τους γονείς.

Ευχαριστούμε θερμά κάθε πολίτη που μας εμπιστεύτηκε μέσω της στήριξης που μας δίνει από τους κουμπαράδες, αλλά και όλες τις εταιρείες που συνέβαλαν με κάθε τρόπο με μορφή υλικής μορφής. (θα τις αναδείξουμε παρακάτω).

Ένα μεγάλο όμως ευχαριστώ πρέπει να πούμε στους Ομογενείς και Φιλέλληνες της Στουτγάρδης και τον οργανισμό Kretahilfe e.V. και συγκεκριμένα τον Νίκο και την Helga που εμπιστεύτηκαν το όνειρο μας και μας έκαναν δωρεά ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να τελειώσει το δωμάτιο.

Το πιο σημαντικό για εμάς και όπως μας υποσχέθηκε η οικογένεια και τα παιδιά με διάπλατα χαμόγελα,,, είναι η οικογένεια τώρα να πάρει την ζωή στα χέρια της!!!

Εμείς ως ΑΤΑΧΤΟΙ τους δώσαμε το χέρι να σηκωθούν και να δουν την ζωή πιο αισιόδοξα, γιατί ο Θεός μας έδωσε δυο χέρια..ένα για να βοηθάμε τον εαυτό μας και ένα για να βοηθάμε τους άλλους !!!!

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους δωρητές (εταιρείες και επιχειρήσεις που βοήθησαν με κάθε τρόπο ). –

Μπαξεβάνης – Κέντρο Δομικών Υλικών – Lemonakis Home – Vitex – Metallumin Kassotaki – Ξενοδοχείο Irini – Έπιπλα στα μέτρα σας – ΤΡΑΚ ΕΠΕ – Σκυβαλακης περι σκίασης και διακόσμησης – Πανταλός – Ζαχαράκη Ο.Ε – Silk Colour ABETE – Γιώργος Χατζηβασίλης (για το γκράφιτι)

Ευχαριστούμε τον Γιώργο, τον Νικήτα, τον Μάνο, τον Μανόλη, τον Κώστα, τον Γιώργο που βοήθησαν στην προσπάθεια.

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε….γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!!!

Στήριξε την προσπάθεια μας…σύντομα ξεκινάμε το 4ο και το 5ο παιδικό δωμάτιο !!!!

Life

Μάζευε καπάκια και τα πρόσφερε στο «ΜΕΛΛΟΝ»

Δημοσιεύτηκε

στις

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το σύλλογο ΑμεΑ το «ΜΕΛΛΟΝ»


Ο κ. Τζαγκαράκης Αντώνης συγκέντρωνε, στο κατάστημα που διατηρεί στους Βώρρους με υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης γεωργικών και δασοκομικών μηχανημάτων, καπάκια τα οποία προσέφερε στο σύλλογό μας. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε να έχει υγεία και καλές δουλείες!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Life

Κάποτε λέγαμε πως χαθήκανε τα μουλάρια, λάθος!

Δημοσιεύτηκε

στις

Τα μουλάρια και γαϊδούρια πράγματι δεν χάθηκαν από την τοπική κοινωνία


Βλέπουμε κάποιες φορές στον τόπο που ζούμε, εδώ στην Μεσαρά, εικόνες που προκαλούν οργή, και αγανάχτηση, και σκεφτόμαστε γιατί εμείς σαν τόπος να μην μπορούμε να πάμε μπροστά, όπως τόσοι άλλοι!

Ανθρώπους –μουλάρια, και συγνώμη αν προσβάλουμε τα αθώα αυτά ζώα, βλέπουμε να κάνουν αισχρά πράγματα στη ζωή τους, όπως να σου πετάνε στο χωράφι σου τον παλιό τους καναπέ!

Δεν φοβούνται άραγε κάτι τέτοιοι, μήπως την στιγμή που κάνουν κάτι ανάλογο, τους δει κανένα μάτι και τον μάθουμε

Τα μουλάρια και γαϊδούρια πράγματι δεν χάθηκαν από την τοπική κοινωνία, αντικαταστάθηκαν από ανθρωπόμορφους αλήτες, που ζουν δυστυχώς ανάμεσα μας.

Αυτοί οι τύποι, θα πρέπει να μαθαίνονται και να στιγματίζονται από την τοπική κοινωνία.

Οι Κρητικοί δεν είχαν τέτοιο χαραχτήρα, τώρα τελευταία τον απόχτησαν, κι αυτό ευτυχώς μονάχα μια μερίδα γαϊδουρομούλαρα.

Κείμενο – Φώτος: Γεώργιος Χουστουλάκης

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Life

Ο Γιώργος και η Κατερίνα στηρίζουν το “ΜΕΛΛΟΝ”

Δημοσιεύτηκε

στις

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το σύλλογο ΑμεΑ το “ΜΕΛΛΟΝ”


Γιώργο Μηλολιδάκη και Κατερίνα Σκαντζάκη, σας ευχόμαστε την ευλογία του Θεού και μακάρι να Βρίσκεται πάντα στην καρδιά του γάμου σας, στο φως του σπιτιού σας, και στην κοινή σας ζωή.

Σας ευχαριστούμε θερμά που επιλέξατε αντί για μπομπονιέρες στο γάμο σας, να δωρίσετε χρήματα στο σύλλογό μας.

Να ζήσετε!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη