Connect with us

Γεια, τι ψάχνεις;

Creta

Δήλωση Γ. Σισάμακη για δημοσιεύματα

Ανακοίνωση από τον Γιώργο Σισαμάκη όσο αφορά τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ


Από τον Αύγουστο του 2018 οπότε δημοσιοποιήθηκε η πρόθεσή μου να μετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές, συγκεκριμένα ΜΜΕ που ελέγχονται από κέντρα εξουσίας  επιχειρούν με «στοχευμένα δημοσιεύματα»  να πλήξουν αφενός την προσπάθεια μας στον αυτοδιοικητικό στίβο του Δήμου Ηρακλείου με την παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και αφετέρου την προσωπικότητά, την τιμή και την υπόληψή μου.

Στόχος των συγκεκριμένων κέντρων ήταν αρχικά να μη συγκροτηθεί η παράταξή μας και κατόπιν να αποτύχει στις εκλογές αφού δεν ήταν της «αρεσκείας τους».  

Απέτυχαν παταγωδώς μολονότι επιβεβαίωναν με κάθε ανυπόγραφο δημοσίευμά τους ότι  είναι κύριοι εκφραστές του σύγχρονου γκεμπελισμού.

Μέχρι τις εκλογές του Μαΐου η επίθεση αυτή εκδηλωνόταν κατά κύριο λόγο με ανυπόγραφα «φωτογραφικά»  δημοσιεύματα ενώ σήμερα έγινε επώνυμη αναφορά στο πρόσωπό μου, γεγονός που με υποχρεώνει να απαντήσω.

Ο χρόνος της δημοσίευσης φυσικά δεν είναι τυχαίος. Είναι η ημερομηνία της επίσημης έναρξης της συνεργασίας της παράταξης μας με την παράταξη της εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής, συνεργασία την οποία αποφασίσαμε για το καλό της πόλης και την οποία προφανώς δεν «εγκρίνουν».

Επί της ουσίας λοιπόν, γνωστοποιώ σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν εμπίπτει σε οποιοδήποτε κώλυμα ή ασυμβίβαστο του νόμου και συγκεκριμένα του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το αρ. 14 του Ν. 4555/2018 κι ότι ουδεμία ένσταση, προσφυγή κτλ υπεβλήθη από οποιονδήποτε κατά της ανακήρυξης ή της εκλογής  μου. Επιπλέον, τονίζω ότι ουδεμία σύνδεση διατηρώ ή διατηρούσα κατά την  ανακήρυξή μου στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με οποιαδήποτε  εταιρεία συμβεβλημένη με το Δήμο Ηρακλείου κι ότι δεν διατηρώ οποιαδήποτε προσωπική οικονομική απαίτηση από οποιαδήποτεσύμβαση με  συμβαλλόμενο το Δήμο Ηρακλείου.

Φυσικά δεν προτίθεμαι να αρνηθώ την προηγούμενη  επαγγελματική μου δραστηριότητα για την οποία άλλωστε είμαι υπερήφανος.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα και ενασχόληση είναι γνωστή σε όλους τους Ηρακλειώτες και ευτυχώς όλα είναι αναρτημένα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Όλες οι συμβάσεις  έγιναν  με πλήρη διαφάνεια, πάνω από το τραπέζι.

 Και αναρωτιέμαι: Όφειλα κατά τους αρθρογράφους να γνωρίζω πριν από δύο ή  τρία χρόνια ότι θα προκύψει σε μέλλοντα χρόνο η ενασχόληση μου με την  αυτοδιοίκηση;  Όφειλα να είμαι ανεπάγγελτος υποψήφιος, προφανώς για να  ελέγχομαι πιο εύκολα;

Όφειλα να χρησιμοποιώ ¨μπροστινούς¨ ώστε να μην έχουν να γράφουν;

Ή τελικώς απλώς όφειλα να υποκύψω στις πιέσεις και τα  δημοσιεύματα τους ώστε να μην τολμήσω να εκθέσω την υποψηφιότητα μου  γιατί  δεν συμπεριλαμβανόμουν στα ιδιοτελή σχέδια τους;

Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι όλων των δικαιωμάτων μου για εκείνους που θεωρούν ότι μπορούν να σπιλώνουν ανερυθρίαστα και ατιμωρητί κάθε πρόσωπο που δεν τους είναι αρεστό.

Κυρίως όμως, επιθυμώ να διαβεβαιώσω όλους τους Ηρακλειώτες ότι η παράταξή μας κι εγώ προσωπικάθα υπηρετήσουμε με ευσυνειδησία και σκληρή δουλειά τα καθήκοντά  μας στοΔήμο Ηρακλείου.

Προχωράμε.

Γ. E. Σισαμάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Για Όλους» –  Οικονομολόγος Msc

Ακολουθήστε το Cretanmagazine στο Google News και στο Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε και αυτά

ΚΡΗΤΗ

Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός: «Μια λέξη μόνο: Ευχαριστούμε» Τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στο Ηράκλειο, τίμησε ο Δήμος Ηρακλείου το απόγευμα...

Creta

Ευχές Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού για τον Δεκαπενταύγουστο Ο εφετινός Δεκαπενταύγουστος βρίσκει τον τόπο μας αντιμέτωπο ακόμη με τις συνέπειες της υγειονομικής κρίσεως, που...

Themata

Την αλληλεγγύη τους προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας έδειξαν οι πολίτες του Ηρακλείου κατά τρόπο συγκινητικό καθώς η ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου...

Themata

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες της Κρήτης για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε χθες το βράδυ σε ορεινή περιοχή στις ‘Ανω Ασίτες του Δήμου...