Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Δήλωση Γ. Σισάμακη για δημοσιεύματα

Δημοσιεύτηκε

στις

Ανακοίνωση από τον Γιώργο Σισαμάκη όσο αφορά τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ


Από τον Αύγουστο του 2018 οπότε δημοσιοποιήθηκε η πρόθεσή μου να μετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές, συγκεκριμένα ΜΜΕ που ελέγχονται από κέντρα εξουσίας  επιχειρούν με «στοχευμένα δημοσιεύματα»  να πλήξουν αφενός την προσπάθεια μας στον αυτοδιοικητικό στίβο του Δήμου Ηρακλείου με την παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» και αφετέρου την προσωπικότητά, την τιμή και την υπόληψή μου.

Στόχος των συγκεκριμένων κέντρων ήταν αρχικά να μη συγκροτηθεί η παράταξή μας και κατόπιν να αποτύχει στις εκλογές αφού δεν ήταν της «αρεσκείας τους».  

Απέτυχαν παταγωδώς μολονότι επιβεβαίωναν με κάθε ανυπόγραφο δημοσίευμά τους ότι  είναι κύριοι εκφραστές του σύγχρονου γκεμπελισμού.

Μέχρι τις εκλογές του Μαΐου η επίθεση αυτή εκδηλωνόταν κατά κύριο λόγο με ανυπόγραφα «φωτογραφικά»  δημοσιεύματα ενώ σήμερα έγινε επώνυμη αναφορά στο πρόσωπό μου, γεγονός που με υποχρεώνει να απαντήσω.

Ο χρόνος της δημοσίευσης φυσικά δεν είναι τυχαίος. Είναι η ημερομηνία της επίσημης έναρξης της συνεργασίας της παράταξης μας με την παράταξη της εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής, συνεργασία την οποία αποφασίσαμε για το καλό της πόλης και την οποία προφανώς δεν «εγκρίνουν».

Επί της ουσίας λοιπόν, γνωστοποιώ σε κάθε ενδιαφερόμενο ότι η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν εμπίπτει σε οποιοδήποτε κώλυμα ή ασυμβίβαστο του νόμου και συγκεκριμένα του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το αρ. 14 του Ν. 4555/2018 κι ότι ουδεμία ένσταση, προσφυγή κτλ υπεβλήθη από οποιονδήποτε κατά της ανακήρυξης ή της εκλογής  μου. Επιπλέον, τονίζω ότι ουδεμία σύνδεση διατηρώ ή διατηρούσα κατά την  ανακήρυξή μου στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος με οποιαδήποτε  εταιρεία συμβεβλημένη με το Δήμο Ηρακλείου κι ότι δεν διατηρώ οποιαδήποτε προσωπική οικονομική απαίτηση από οποιαδήποτεσύμβαση με  συμβαλλόμενο το Δήμο Ηρακλείου.

Φυσικά δεν προτίθεμαι να αρνηθώ την προηγούμενη  επαγγελματική μου δραστηριότητα για την οποία άλλωστε είμαι υπερήφανος.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα και ενασχόληση είναι γνωστή σε όλους τους Ηρακλειώτες και ευτυχώς όλα είναι αναρτημένα στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Όλες οι συμβάσεις  έγιναν  με πλήρη διαφάνεια, πάνω από το τραπέζι.

 Και αναρωτιέμαι: Όφειλα κατά τους αρθρογράφους να γνωρίζω πριν από δύο ή  τρία χρόνια ότι θα προκύψει σε μέλλοντα χρόνο η ενασχόληση μου με την  αυτοδιοίκηση;  Όφειλα να είμαι ανεπάγγελτος υποψήφιος, προφανώς για να  ελέγχομαι πιο εύκολα;

Όφειλα να χρησιμοποιώ ¨μπροστινούς¨ ώστε να μην έχουν να γράφουν;

Ή τελικώς απλώς όφειλα να υποκύψω στις πιέσεις και τα  δημοσιεύματα τους ώστε να μην τολμήσω να εκθέσω την υποψηφιότητα μου  γιατί  δεν συμπεριλαμβανόμουν στα ιδιοτελή σχέδια τους;

Είναι αυτονόητο ότι επιφυλάσσομαι όλων των δικαιωμάτων μου για εκείνους που θεωρούν ότι μπορούν να σπιλώνουν ανερυθρίαστα και ατιμωρητί κάθε πρόσωπο που δεν τους είναι αρεστό.

Κυρίως όμως, επιθυμώ να διαβεβαιώσω όλους τους Ηρακλειώτες ότι η παράταξή μας κι εγώ προσωπικάθα υπηρετήσουμε με ευσυνειδησία και σκληρή δουλειά τα καθήκοντά  μας στοΔήμο Ηρακλείου.

Προχωράμε.

Γ. E. Σισαμάκης, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο Για Όλους» –  Οικονομολόγος Msc

ΘΕΜΑ

Την Τρίτη συνεχίζεται η δίκη για την δολοφονία του 70χρονου από τα Σφακιά

Δημοσιεύτηκε

στις

Στο δικαστήριο του Ρεθύμνου υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς ήταν δεκάδες οι Σφακιανοί, που βρέθηκαν εκεί, και από τις δύο πλευρές


Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ξεκίνησε χθες το πρωί, αλλά διακόπηκε για να συνεχιστεί την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου η δίκη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας ενός 70χρονου από τα Σφακιά, με βασικό κατηγορούμενο έναν 45χρονο συντοπίτη του και συγκατηγορούμενους του τον αδελφό του και έναν ακόμα χανιώτη.

Το έγκλημα είχε γίνει τον Μάρτιο του 2018 και ο 45χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε το θύμα και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό του καθώς και το Ι.Χ. φορτηγό του από τη Χώρα Σφακίων στον Αλικιανό του δήμου Πλατανιά Χανίων, όπου άνοιξε με χωματουργικό μηχάνημα ένα λάκκο βάθους 5 μέτρων και έθαψε και τη σορό του 70χρονου και το αυτοκίνητο του.

Ο 40χρονος αδελφός του καθώς και ο τρίτος κατηγορούμενος κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς ο μεν πρώτος φέρεται να γνώριζε την εγκληματική πράξη του αδελφού του και τον βοήθησε στην απόκρυψη στοιχείων και ο δε φίλος τους από τον Αλικιανό φέρεται όχι μόνο να γνώριζε για το έγκλημα, αλλά και διέθεσε στον δράστη οικόπεδο ιδιοκτησίας του στον Αλικιανό για να εξαφανίσει τη σορό του θύματος και το αυτοκίνητο του.

Ο 70χρονος κτηνοτρόφος είχε εξαφανιστεί μαζί με το αυτοκίνητο του από τα Σφακιά στις 7 Μαρτίου 2018 και επί τέσσερις μήνες τον αναζητούσε η οικογένεια του χωρίς αποτέλεσμα.

Τελικά, στις 20 Ιουνίου 2018, αστυνομικοί ξέθαψαν τη σορό του θύματος αλλά και το αυτοκίνητο του από το οικόπεδο του Αλικιανού.

Ο 45χρονος ομολόγησε τη δολοφονία λέγοντας ότι ο αδελφός του είχε άγνοια για την εγκληματική του πράξη.

goodnet.gr

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Ζητούν παράκαμψη στα Πηγαϊδάκια

Δημοσιεύτηκε

στις

Οι κάτοικοι των Πηγαϊδακίων ζητούν από τον δήμο να γίνει παράκαμψη λόγω στενότητας του δρόμου


Διαβούλευση και προτάσεις για λήψη απόφασης από το Κοινοτικό Συμβούλιο, για αποστολή της στον Δήμο Φαιστού σχετικά με το έργο παράκαμψη υφιστάμενου δρόμου στον οικισμό Πηγαϊδακίων προς Καλούς Λιμένες.

Η κατασκευή της παράκαμψης κρίνεται αναγκαία διότι η υφιστάμενη σύνδεση διέρχεται μέσα από το χωριό και είναι ιδιαιτέρως προβληματική λόγω στενότητας.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Στο νοσοκομείο δικυκλιστής μετά από τροχαίο στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε

στις

Ένα ακόμη σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 2μμ της Τετάρτης στην περιοχή του Πλατανιά στο Ρέθυμνο


Σύμφωνα με πληροφορίες από το flashnews.gr, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε νεαρός υπο συνθήκες οι οποίες ερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές.

Από την σύγκρουση των δύο οχημάτων ο οδηγός της μοτοσικλέτας έπεσε σε παρακείμενο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματισθεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέροντας και άλλα πολλαπλά τραύματα διεκομίσθη στο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται πως έχει τονιστεί ότι όλοι όσοι επιβαίνουν σε δίκυκλα πρέπει να φορούν κράνη καθώς το κεφάλι αποτελεί το πλέον ευαίσθητο σημείο του σώματος όταν συμβαίνει πτώση απο την μοτοσικλέτα.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημοφιλη