Connect with us

ΚΡΗΤΗ

Στο Πρωτοδικείο με πλήρες ψηφοδέλτιο ο Γ. Σισαμάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Πέρασε την πόρτα του Πρωτοδικείου Ηρακλείου προκειμένου να καταθέσει την Δήλωση κατάρτισης συνδυασμού της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» για τις εκλογές της 26ης Μαΐου


Με πίστη στην επιτυχή κατάληξη της προσπάθειας για την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Σισαμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους,  πέρασε την πόρτα του Πρωτοδικείου Ηρακλείου προκειμένου να καταθέσει την Δήλωση κατάρτισης συνδυασμού της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» για τις εκλογές της 26ης Μαΐου.

«Καταθέτουμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, στο οποίο συμμετέχουν 74 ενεργοί  πολίτες από όλους τους κοινωνικούς χώρους και από διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς αλλά και διαφορετικές γενιές. Στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας όλων των δυνάμεων  που θέλουν να φέρουν  την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο» υπογράμμισε ο κ. Σισαμάκης,

Αναλυτικά η δήλωσή του επικεφαλής της παράταξης:

«H σημερινή ημέρα είναι για εμάς το πρώτο επίσημο βήμα για την μεγάλη Αλλαγή που πιστεύουμε ότι αξίζει για τον Δήμο μας. Στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν ενεργοί πολίτες από όλους τους κοινωνικούς χώρους και από διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς. Συμπολίτες μας που έχουν μια διακριτή κοινωνική και επαγγελματική διαδρομή.
Με ήθος και αξιοπρέπεια στέλνουμε το μήνυμα της ενότητας όλων των δυνάμεων  που θέλουν να φέρουν  την πραγματική αλλαγή στο Ηράκλειο. Ένα Ηράκλειο για όλους. Σε αυτή τη διαδρομή συνενώσαμε δυνάμεις όχι μόνο από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες αλλά από διαφορετικές γενιές.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η ομάδα όχι μόνο θέλει αλλά και μπορεί να συνδέσει το παρελθόν, το οποίο τιμούμε με τον παρόν το ,οποίο σεβόμαστε ,κάνοντας το άλμα για το μέλλον το οποίο διεκδικούμε για τα παιδιά μας, για εμάς, για όλους».


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


ΣΙΣΑΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ  

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΟΡΓΟΛΑΙΝΙΟΥ

ΓΙΑΧΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ-ΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

  ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΓΓΕΛΙΔΑΚΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ

ΒΑΡΒΕΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ- ΚΙΚΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΝΕΑΡΧΟΥ

ΒΛΑΧΑΚΗ ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΒΡΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΓΕΡΩΜΑΡΚΑΚΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΓΙΑΛΙΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΓΙΑΜΠΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΔΟΛΑΨΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

ΖΟΥΡΑΡΗ ΑΝΝΑ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ ΜΑΝΙΑΔΗ ΑΥΓΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΛΙΝΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΦΕΤΖΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΗΠΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΝΤΑΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ (ΧΑΡΑ) του ΜΑΤΘΑΙΟΥ

ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΟΤΣΙΦΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΥΝΕΛΑΚΗ ΑΡΓΥΡΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΜΑΜΟΥΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΛΙΝΑ) του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΚΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΥΡΑΚΗ-ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΗΛΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΤΡΑΙΑΝΟΥ

ΜΙΧΑΛΑΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΜΠΙΝΙΧΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΠΟΥΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΝΖΕΙΜ ΤΟΝΙ του ΖΩΡΖ

ΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΠΑΝΑΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΠΙΤΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΡΑΨΟΜΑΝΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΡΗΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΡΟΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΑΓΡΕ ΕΙΡΗΝΗ του ΝΙΚΗΤΑ

ΣΙΦΡΗΣ ΙΑΚΩΒΟΣ (ΤΖΑΚ) του ΧΑΝΝΑ  

ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΤΑΜΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΤΟΥΜΠΙΔΗ ΑΝΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ-ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΤΕΡΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΥΛΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ

ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

ΧΑΤΖΑΚΗ ΕΡΑΣΜΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΡΟΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΨΑΡΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΥ

ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΟΚΚΙΝΗ – ΣΚΟΥΡΕΛΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΣΣΑΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΥΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΠΟΥΓΙΑΔΑΚΗ-ΤΣΙΜΠΙΝΟΥ ΑΝΝΑ (ΚΟΥΡΟΥΓΚΙΑΒΟΥΡΗ) του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΚΩΤΗ) του ΜΥΡΩΝΟΣ


 ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΛΙΑΝΗΣ

ΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του ΙΩΣΗΦ

ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΕΜΕΝΟΥΣ

ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ του  ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΘΕΜΑ

Βρήκαν τους περιπατητές που χάθηκαν σε φαράγγι

Δημοσιεύτηκε

στις

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 15 τουριστών που διέσχισαν σήμερα το φαράγγι του Αγίου Παύλου, όπως φαίνεται αποπροσανατολίστηκαν


Σύμφωνα με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης κ. Λαγουδάκη, οι Ελληνοκαναδοί βγήκαν από το φαράγγι στη θέση Σελούδα με δύο μεγάλες βάρκες και μεταφέρθηκαν στη Χώρα Σφακίων.

Από εκεί, δύο γυναίκες η μία τραυματισμένη στο πόδι και η άλλη με θερμοπληξία, ταχύτατα διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Σφακίων ώστε να δεχτούν τη φροντίδα των γιατρών.

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν τόσο το πυροσβεστικό κλιμάκιο Ανώπολης όσο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βρυσών.

Σύμφωνα με τη neakriti.gr πληροφορίες, οι περιπατητές δεν είχαν φροντίσει να έχουν μαζί τους επαρκή ποσότητα νερού με αποτέλεσμα να ξεμείνουν και να ζητήσουν βοήθεια.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΚΡΗΤΗ

Στην ορκομωσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων ο Μ. Κοκολάκης

Δημοσιεύτηκε

στις

Ευχές από τον Δήμαρχο Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη


Να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, προς όφελος των πολιτών, της τοπικής κοινωνίας και της ευρύτερης περιοχής, ευχήθηκε στον δήμαρχο Αρχανών – Αστερουσίων, Μανώλη Κοκοσάλη, που ορκίστηκε σήμερα, στα Πεζά, ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

«Είμαστε όμοροι δήμοι, έχουμε κοινούς στόχους αλλά και κοινά προβλήματα, τα οποία θα προσπαθήσουμε να αντιμετωπίσουμε με αλληλοσεβασμό, με διάλογο και με την εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο δήμων. Εύχομαι στον κ. Κοκοσάλη κάθε επιτυχία, στην νέα θητεία του» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Γόρτυνας, Μιχάλης Κοκολάκης.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΘΕΜΑ

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης λαθραίων τσιγάρων που δρούσε και στην Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

Η εξάρθρωση της ανωτέρω εγκληματικής οργάνωσης είναι αποτέλεσμα συστηματικής και εξειδικευμένης έρευνας


Καταλυτικός σε επίπεδο πληροφοριών ήταν ο ρόλος των αστυνομικών του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης στην πλήρη εξάρθρωση μεγάλης εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην παραγωγή, διακίνηση και εξαγωγή λαθραίων καπνικών προϊόντων.

Την περασμένη Τρίτη, σε μεγάλη επιχείρηση των Αρχών σε Βοιωτία και Απρόπυργο κατασχέθηκαν εξοπλισμός και τεράστιες ποσότητες τσιγάρων. Αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον τα τσιγάρα που κατασχέθηκαν διατίθεντο στην αγορά, οι διαφυγόντες δασμοί – φόροι σε βάρος του ελληνικού δημοσίου θα υπερέβαιναν τα 100.000.000 ευρώ, ενώ το εμπορικό κόστος των κατασχεθέντων υπερβαίνει τα 2.000.000 ευρώ. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων που φέρονται να συνδέονται με το μεγάλο κύκλωμα που είχε εξαρθρωθεί την 1η Αυγούστου.
Οι αστυνομικοί της Κρήτης με τις πληροφορίες που διέθεταν συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην εξάρθρωση του κυκλώματος, φορτηγά του οποίου είχαν περάσει από περιοχές του νησιού.

Την επιχείρηση οργάνωσε το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης από κοινού με το Τμήμα Δίωξης Λαθρεμπορίου και Οικονομικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και το Τμήμα Η΄ Ελέγχου Κανόνων Διακίνησης Αγοράς προϊόντων και παροχής Υπηρεσιών της Επιχειρησιακής Διεύθυνσης του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) Αττικής.

Διευκρινίζεται ότι η συγκεκριμένη οργάνωση σχετίζεται με την οργάνωση που εξαρθρώθηκε την 01.08.2019 από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και είχε ως αποτέλεσμα την κατάσχεση 128 τόνων καπνού και τη σύλληψη 10 ατόμων για λαθρεμπορία (Σχετική η από 02-08-2019 παρουσίαση).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των Αρχών, για την πλήρη αποδόμηση του εγκληματικού δικτύου, συστήθηκαν ειδικές μικτές επιχειρησιακές ομάδες ώστε να αποκαλυφθούν οι χώροι παράνομης παρασκευής τσιγάρων, η γραμμή παραγωγής και τα μηχανικά μέρη αυτής, καθώς και οι χώροι αποθήκευσης των πρώτων υλών για την παραγωγή – συσκευασία του τελικού προϊόντος.

Κατά την πρόοδο – εξέλιξη της έρευνας προέκυψε ότι η δράση της εγκληματικής οργάνωσης είχε περιοριστεί σε δύο κύριους χώρους, που περιελάμβαναν μεγάλη αποθήκη σε περιοχή στην Βοιωτία και ελεγχόμενο ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Στους χώρους αυτούς τα μέλη της οργάνωσης αποθήκευαν μηχανολογικό εξοπλισμό (μηχανήματα επεξεργασίας καπνού) και τεράστιο όγκο πρώτων υλών για την παρασκευή και συσκευασία τσιγάρων, ενώ επίσης προέκυψε ότι είχαν εκμισθωθεί σε ονόματα μη υπαρκτών προσώπων.

Για τη μεταφορά των υλικών χρησιμοποιούσαν φορτηγά και επιβατικά οχήματα, τα οποία κινούνταν λαμβάνοντας μέτρα αντιπαρακολούθησης και αποπροσανατολισμού, ενώ επίσης είχαν ταξινομηθεί σε στοιχεία ανύπαρκτων προσώπων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν την 20η Αυγούστου 2019 στους παραπάνω χώρους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 (3) Ι.Χ.Φ. και (7) επικαθήμενα οχήματα,
 αυτοκίνητο,
 (2) περονοφόρα οχήματα (κλαρκ),
 (3) χειροκίνητα παλετοφόρα,
 (2) ηλεκτρογεννήτριες,
 ξηραντήρας,
 (30.200.000) αναπτύγματα πακέτων τσιγάρων (ετικέτες),
 (26.368.000) «sticks» φίλτρων τσιγάρων,
 (1.704) ρολά τυλίγματος τσιγάρων,
 (5.032) ρολά χαρτόνι, μέρους συσκευασίας πακέτου τσιγάρων διαφόρων διαμετρημάτων,
 (8.757) ρολά αλουμινόχαρτο,
 (3.803) ρολά περιτυλίγματος (ζελατίνα),
 (1.272) ρολά αποσφραγιστικής ταινίας πακέτου τσιγάρων,
 (9.060) χαρτοκιβώτια αποθήκευσης- μεταφοράς τσιγάρων,
 (500) πλαστικά τελάρα μεταφοράς λαθραίου καπνού,
 (66) πλαστικά δοχεία διαφόρων χωρητικοτήτων με κόλλα συγκόλλησης συσκευασίας τσιγάρων,
 (5) συσκευές τηλεφώνων,
 ζεύγος πινακίδων βουλγαρικών Αρχών,
 (6.063) ρολά επιστομίου,
 δίκτυο χαλκοσωλήνων,
 εργαλειοφόρο,
 (2) μονάδες εξαερισμού και (3) μονάδες κλιματισμού.

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονες από τον κλάδο της καπνοβιομηχανίας, τα κατασχεθέντα προϊόντα -εκτός από τον καπνό- αποτελούν το σύνολο των απαιτούμενων υλικών για την παρασκευή (604.000.000) στικς τσιγάρων.

Τονίζεται ότι στην περίπτωση που τα τσιγάρα είχαν διατεθεί στην αγορά οι διαφυγόντες δασμοί – φόροι σε βάρος του ελληνικού δημοσίου θα υπερέβαιναν τα 100.000.000 ευρώ, ενώ το εμπορικό κόστος των κατασχεθέντων αντικειμένων-υλικών, υπερβαίνει τα 2.000.000 ευρώ.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 4 ημεδαπών και αλλοδαπού για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα (Λαθρεμπόριο) και θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία.

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Facebook

Δημοφιλη